drar ut snart.

snackar med linnea i tel, väntar tills hon har käkat klart. sen drar jag ut : )

snackar med line't<3

hejdå/

lauren conrad in my heart

Lauren conrad är så vacker tycker jag. Hittade bild på henne, och blev förvånad över hur bra hon passa i denna hårstil och hårfärg. Givetvis så är det en peruk såklart som en cancerpasient ska få, hon bär peruken på sig för att hon ska bli plåtad för tidningen harper's Bazaar.uppdaterar sen /

vill du få 1 miljon besökare!

vill du få upp till en miljon besökare? bara trycka på den här länken! det är gratis och funkar riktigt bra! läs mer på hemsidan för information.
tryck här för att komma till viraltrafik

hejdå så länge /
Ciara ft missy Elliott - work

 
ciaras grymma låt Work med missy elliott. cool musikvideo med.
/ aac

slitna shorts

godmorgon, igår så hade jag inte så mycket att göra eftersom min goda vän menvärk slog hårt till, så jag passade på att fixa ett par shorts som jag fick av min käraste vän linnea. jag skrapade dom med ett rivjärn. Jag har inte tvättat dom efter det , resultatet brukar ju bli bättre om man tvättar  men dom efter det. Men jag har inte gjort den än, men jag lovar att slänga in en bild efter att jag har gjort det. har 2 bilder här hur det ser ut än så länge.

bild 1.  fram ifrån. ska slänga din dom i tvätten som sagt så kommer resultatet bli en aning bättre


bild2-  bild från sidan!  jag är faktiskt lite nöjd. det var ganska lätt att göra dom slitna och fina, ta fram rivjärnet!

hejdå så länge / aac

Empire of the sun - we are the people


en mycket fin och färgstark musikvideo. Låten är annorlunda, MEN JAG GILLAR DEN.
kolla musikvideon i HQ ( hög kvalite )

CYPERN-AYA NAPA 09

fan vad jag längtar,ska nämligen till cypern med min farmor och farfar den 3 Augusti, och då tänker ni säkert, GUD VAD TRÅKIGT att åka med sin farmor och farfar, men jag tycker det ska bli otroligt kul. Att kunna få lite tid för sig själv i 2 veckor och bara njuta. Jag kommer hem dagen innan skolan börjar och jag är borta i 2 veckor. Cypern here i come , sedan är det Gymnasiet here i come!
 
2 veckor och 1 dag kvar tills jag ligger och njuter i solen och kollar  in snygga killar!

/ AAC

jag har botox i läpparna...

ja godmorgon, vaknade ungefär nu, och klockan är kvart över 1! och när jag kollade mig i spegeln så ser jag att mina läppar var gigantiska!  Så ja, man skulle kunna tro att jag jag hade botox i läpparna, men nej. jag vet inte vad som har hänt! Mina läppar brukar bli lite svullna ibland när jag har råkat somna med sminket, men idag så var dom  ENORMA.

nej nu ska jag duscha. uppdaterar snart.
/ aac


svininfluensa på Gothia?!

idag steg jag upp tidigt för jag och mina underbara kompisar ska till göteborg och kolla på när vårt Pojk 93 lag ska spela! Igår  vann killarna med 26-0 så jag hoppas fan att dom tar hem hela skiten. Jag läste att det var någon som hade svininfluensa på gothia med? alla som kom till sverige och som skulle spela gothia blev tydligen testade för svininfluensan och så visade det sig att det var 1 person som var smittad från ett utav lagen och är nu tydligen isolerad och får åka hem när laget åker hem? haha liksom hur jävla kul är det att sitta kvar här i sverige i ett rum tils alla i laget har åkt hem?
jaja, om jag kommer ihåg rätt så var det så ; )
nu ska jag leta vad jag ska ta på mig... skriver sen

ADIOS / AAC


detta är sista gången jag säger detta...

tjena, som jag har lovat så ska jag vara aktiv nu när jag har fått en ny dator och allt, tyvärr så har jag inte det! MEN från och med imorgon ska jag det:O JAG SKA HÅLLA VAD JAG LOVAR :)puss/aac

ny grejer

kom precis hem ifrån kungsbacka, igen. Den här gången satt jag inte och grät! Berättade jag föresten att jag fick godkännt i matte på sommarskolan?!  så nu kommer jag komma in på ett gymnasium, men jag får veta vilket av valen i augusti, jag sökte stylist. Jag fick en klocka och en data i present! Så köpte jag skor och ett fräckt linne idag.


min favorit- min älskade klocka

fick en data, lika dan som på bilden fast hel svart
puss / AAC

märklig morgon

jag gick upp tidigt idag för att jag skulle till tandläkaren i kungsbacka, gick upp klockan sju på morgonen, PÅ ETT SOMMARLOV! jag har aldirg varit så trött, eftersom jag somna vid 3 inatt. jag gick upp 7 på morgonen för att åka till kungsbacka för att vara där i 5 minutet? sedan när jag skulle ta bussen hem och var i fjärås ungefär, så började jag gråta, helt plötsligt började jag gråta och jag vet inte varför, jag satt och lyssna på min ipod. Det var en tjej som kollade lite konstigt på mig men som tur var så var det inte så många på bussen. Jag försökte hålla in gråtet i halsen så att ingen skulle höra, så det sprutade ut tårar istället!      jag vet inte varför jag började gråta, bara sådär helt plötsligt?
kan någon svara på det?

/ aac


RSS 2.0