...


lätt & bra. för att hitta dessa kläder, klicka här!

godnatt gott folk/ AAC

Paparazzi whit Alexander Skarsgård

Alla vet väl vem Lady Gaga är va?! Iallfall, hon sjunget låten Paparazzi och nu har hon spelat in en musikvideo som man nästan kan kalla en liten kort film. Musikvideon är nästan ungefär 7 minuter och är regiserad av svenska Jonas Åkerlund. Gissa vem som spelar Lady Gagas pojkvän i musikvideon ?! ALEXANDER SKARSGÅRD. Det roliga är att båda pratar på svenska i början av musikvideon. Jag som är så snäll kommer visa videon.


För er som vill ha bättre kvalite trycker på den ikonen längst ner i det högra hörnet där det står HQ

/ AAC

take it cool

tjena tjena. FAN VAD VARMT DET ÄR IDAG, jag har solat hela dagen och det blev nästan inget plugg, åt nyss grillat och ska nog passa på att plugga. Fan det går ju verkligen inte att äta när det är såhär varmt, fick tvinga i mig maten. Måste visa min tatuering för er som jag har tjatat om så mycket, jag tatuerade mig för cirka 2 månader och har tjatat om det så mycket att jag ska göra det, men nu är jag äntligen gaddad


hörs sen / AAC


mobilbloggar!ska lägga mig och s

6baa8c7b82bad09ca1343ab95d212f56.png

Kolla varifrån!

mobilbloggar!ska lägga mig och sola och bli riktigt neger! Sedan blir det plugg. / AAC


the sun is shining

godmorgon, klockan är 10:04 och jag fattar inte varför jag är vaken. Idag ska jag plugga för jag har matteprov imorgon som avgör om jag får godkännt i matte eller ej. Tänkte visa vad jag ska ha på min bal!

klänningen är från Cubus- 250 kr REA
skorna är från Bianco- 700kr
13 cm klack I LOVE IT
jag har köpt en liten nit väska som jag ska ha till men jag tar kort på den senare.

Ut i solen med er nu / AAC


relax,take it easy

igår var vi på fest hos emil, det var kul men det kom lite väl mycket folk. solen skiner och det känns som om det är  40+ ute. Jag har vi hos optiken igår och det visade sig att jag kommer att få glasögon. Så det är bara att vänta tills dom kommer eftersom jag har beställt glasögon. Ikväll ska jag ta det lungt tror jag eller så ska några tjejer dra till julia ikväll.


Adios my friends / aac


party like a rockstar

tjena tjena. kom precis hem från skolan. stack lite tidigare eftersom jag ska till optikern och måste passa min tid. Efter det ska vi på fest hos min barndomskompis och klasskamrat och fira alla som har fyllt år. nästan alla i våran kompis grupp eller vad man ska säga har fyllt år den här månaden, så idag är det mycket firande!Linnet är i en jätte fin lila färg.men tyvärr så ser man inte det på bilden

my lovely shoes!ha en riktigt bra fortsatt solig dag, hör av mig sen / AAC

BRUS filmfestival

Idag har jag varit på BRUS filmfestival med klassen eftersom vi hade kandidater där ifrån skolan. En grupp från våran klass kom 2:a i tävlingen och vann pengar såklart. Filmerna visades på SF bio och det var lite fräckt faktiskt ;). sedan stannade jag och några kompisar kvar i kungsbacka och kollade runt lite. Jag skulle egentligen sola men så blev det aldrig. Imorgon bär jag av till optikern eftersom jag kanske jag något slags syn fel. Då blir det mer bildet iallfall! ; )

kiss / AAC


sminkmodell today

godkväll godkväll my friends. kom hem för en stund sedan. Har varit sminkmodell idag för Carolina som hade slutprov som makeup artist. Det var 40-tals tema. Jag hade dock knall rött läppstift men jag tog bort det när jag kom hem.
Carolina ska sminka mig och styla mitt hår inför min bal eftersom jag går ut 9:an.

40-tals look. hade röda läppar men tog bort den eftersom jag inte ville visa mig i stan med det

Rosa & bruna toner som ögonskugga med eyeliner.

Over 'N' out / AAC

TILLBAKA!

HEJSAN ALLA! hmm hur många månader sedan var det sen jag bloggade? känns som om det har gått flera tusen år. Men nu har jag fått tillbaka suget och har lust att skriva av mig lite. det vhar varit skolan som har stått ivägen. SKOLAN GÅR FÖRST mina vänner. Men för att infomera världen. JAG LEVER och jag ska börja blogga igen :)

världens vackraste människa


Over 'n' out / AAC


RSS 2.0