love me!

hej bloggen, jag vet att ni älskar mig, som ni kanske har märkt så har jag onte bloggat  på ett tag , andledningen till det hittar ni ett inlägg ner och det har varit mycket nu, skolan och sådan, som absolut går i första hand!
bli mer bloggande kan jag lova..!

hittade skit roliga bilder från pappas 40års fest, klockan var cirka 4 och så här såg det ut...

... full som fan och vill bara sova

..sen kommer jag och han vill ge mig en godnatt kram..

jag visar han bilder på kamran och han sluter ögonen sakta...

tillslut deckar han och öl kaggen har han minsan framme!

over and out / a

allt går över styr

tjeeeeeeeeeeeenaa, har inte bloggat på några dagar. jag orkar inte när jag har så jävla mycker att lösa just nu. Hatar när sånna perioder kommer, allt går verkligen bara åt helvete då. Inte bara för mig utan för alla här i det lilla samhället Åsa.
skola, hemma, kompisar och allt möjligt går inte kontrollera ordentligt just nu när man vet att något är fel.

allt går över styr, jag vill inte vara deppig, det är det sista jag vill men det är svårt att vara glad när alla andra är nere.
Det gör verkligen inte saken bättre med all press hemifrån!

sköt om er nu och försök inte att halka med i denna tråkiga period
/ A.A.C


Elin Kling+kanal5 har damp?

hej bloggen!. nu menar jag inte att Elin kling har damp men Kanal5 har det! Elin har en tävling på gång där hon låter en vara med och tävla om väskor för flera tusen och såklart så ville jag vara med men då var man tvungen att skicka ett sms för att vara med och sedan skulle man få en fråga via sms av kanal5 för att kunna vinna så måste man svara på svar- A, B eller C.
Jag skickar sms:et till nummret och då får jag ett sms av kanal 5 där det står, Vi förstår inte vad du menar kontrollera vad du har skrivit eller gå in på kanal5.se. Något liknande skrev dom. jag skickar ett till sms och får ett precis lika dant tillbaka, och då tänkte jag.. Ofta dom inte gör så för att göra så att jag förlorar pengar, dom vinner ju på det?


om ni vill vara med så kör på och lycka till ... här!

kommer snacka i telefon hela natten antagligen så får vila lite nu, he-he!
hörs imorgon.

god natt snuttisar / A.A.C

ASTRID- I'M BACK!

hej alla snygga personer där ute! hur kommer det sig att jag inte har bloggat sedan nyår undrar ni nu säkert! och vet ni vad, det ska jag svara på- JAG HAR HAFT KUL!
just det, jag har haft kul och varit med mina kompisar, jag var ju liksom tvungen att njuta av jullovet men sedan så har jag faktiskt inte orkat heller om jag ska vara helt ärlig.  Nu har skolan börjat och nationella prov väntar på mig snart, sedan gymnasium intagning och massa grejer, som ni kanske redan vet så ska jag söka stylist som förstahandsval.
Har inte hänt så intressanta grejer förutom att min faster har vunnit 20 000kr! JAG ÄR AVENSJUK! hon vinner alltid, förra året så vann hon en thilandresa!  ska sticka och träna snart, ska bli skönt som fan att träna bort lite fett och bränna lite kolhydrater, om det är de man gör ?.

woho, älskar klänningen åt vänster som jag har kollat in länge, och linnet åt höger, tänk att ha på sig den en varm sommardag, chilla och käka glass! skorna är underbara och matchar klänningen utmärkt med dom små volangerna på topparna.
Klänning: Manoush
Linne: Tipster
skor: Brandos.se
klänningen och linnet hittade jag här.

sköt om er nu så uppdaterar jag mer ikväll!

/ A.A.C

nyårsafton..VÄRLDENS BÄSTA!

hej bloggen, ska snart sticka iväg till kungsbacka och köpa en ny plattång eftersom  linnea råkade trampa sönder min på nyårsnatten haha. Jag orkar inte skriva vad som hände och vad vi gjorde men det var en otroligt roliig nyårsafton. Det började med att alla tjejer förfestade hos linnea och sedan drog vi oss vidare till bråtavikens hamn för att möta killarna och sedan drog vi oss vidare till Love ( han heter Love , inte Lova som i engelska) som hade fest. Efter ett tag så drog vi vidasr till Åsas C-plan , eller fotbollsplan med andra ord där alla var vid 12 slaget. Här kommer bilder.

så här såg jag ut.

klänningen

bestämde mig för att sätta i mitt löshår

orkar inte läggain alla bilder men, detta är jag och julia! och linnea står bakom oss och gör något haha!
GOD FORTSÄTTNING FOLKET/ A.A.C

RSS 2.0