H&M style


pälskrage ifrån H&M

pälsväst H&M

Skor H&M


nu ska jag skriva klart mitt arbete. råkade ju radera hela skiten så får skriva om allt igen! fan!

ADIOS / aac

trafficking arbete

hade skolfoto idag, säger bara fyfan! iallafall, sitter och rå pluggar inför ett arbete som jag har som samhälls uppgift. tycker att det är ett väldigt intressant ämne faktiskt. Trafficking är när kvinnor och barn utsätts för sexuella ändamål, alltså att dom transpoteras från ett annat land från sitt egna och tvingas sälja sig själv och sedan tar deras '' hallick '' om pengarna. Tycket det är sjukt och äckligt! jaja, nu ska jag fortsätta!

bye så länge !


23:24

har fan städat mitt rum hela dagen, kan säga er att det är gött att ha det gjort nu! det var som att bo på en soptipp. Imorgon är det skolfoto, döda mig!

godnatt


saturday

jag tror att jag har sovit allt för länge faktiskt. Linnea ringde och väckte mig för ett tag sedan så får skynda på nu så jag inte blir allmänt seg som jag alltid blir när jag ska göra mig iordning. Känner att jag behöver städa mitt rum :O


VILL HA JUST NU!


bye / AAC


18:38

tänkte visa upp mina nya skor!

puss

17:43

kom hem ifrån skolan för en stund sedan. Idag hade vi halloween sminkningar som igår. Våran lärare skickade bilder till mig ifrån gårdagens sminkningar med som ni ska få se på. ska fixa mig lite snabbt innan alla kommer att ringa och klaga för att jag är seg. får se vad som händer ikväll?!

min hand är den i mitten med det guldiga armbandet och julias hand är höger om mig!

fick även med mig ett par nya skor och en topp idag !
puss!

stylist today

ska snart ta bussen in till skolan, stylist hela dagen idag. ska ge mat till min hund molly sen sticker jag. Blir nog lite shopping idag med.

puss!


halloween sminkning here we come.

kom nyss hem ifrån en lång promenad. gött är det! har fan börjat bli duktig på att gå ut och motionera varje dag nu. Slutade innebandy eftersom jag ska sattsa på skolan nu, det gäller ju fan min framtid liksom ;) Jag går ju stylist på drottning blanka och vi utbildar oss till make up aritster och hud terapefter.  idag öva vi på halloween sminkningar.


detta ska likna en kniv skada, krogen 89. ett jävla drag!  


julia råkade borra på fel ställe, snickartiden 87 vettu!

nu ska jag skriva klart mitt Dagsmakeup arbete! imorgon blir det mer stylist lektioner, slänger upp lite bilder då!

CIAO / AAC


nu kör vi..

nu ska jag börja blogga igen, eller iallfall försöka!

nu börjas det igen

nu ska jag börja blogga igen!

RSS 2.0